Aanlevering afkondigingen@maranathakerk.net

Geschreven door uit het Kerkblad op . Gepost in College van kerkrentmeesters

Wekelijks worden er verzoeken ingediend naar genoemd mailadres voor b.v. beamer, afkondiging, nieuwsbrief, voorbede/dankzegging. Om dit zo overzichtelijk mogelijk te houden voor hen die deze gegevens klaarmaken de vraag om als onderwerp het thema gebruiken en niet b.v. beamer of afkondiging.

Gelijk even een opfrisser. Tekst, presentatie, compleet aanleveren, zie site. Verzoeken voor vrijdag 18:00 indienen en alleen naar genoemd mailadres. Er worden geen uitzonderingen meer gemaakt voor iets wat voor de indiener al ruim van tevoren bekend is. Uitzondering zijn pastorale zaken waar voorbede voor gevraagd wordt.

Gerrie Harrewijne heeft verschillende jaren om de maand deze "klus geklaard". Met haar aftreden als kerkrentmeester stopt zij ook hier mee. Gerrie, hartelijk dank voor je inzet. Ankie Mulder zal dit van haar overnemen en haar heten we dan ook van harte welkom in dit voor velen stukje onzichtbare werk achter de schermen.