Uitleg wijzigingen kerkdienst gemist

Geschreven door Rogine van Ede op . Gepost in College van kerkrentmeesters

metkoptelefoonenelaptopopwereldbolBeste luisteraars van kerkdienstgemist, hieronder kunt u uitleg vinden hoe u de diensten kunt blijven beluisteren.
Er zijn wat dingen gewijzigd omdat er achter de schermen van alles gebeurt om de kerk tv werkend te krijgen.

Sommigen van u vroegen al toestemming voor toegang, echter deze zal pas worden gegeven als alles helemaal naar behoren werkt. Nog even geduld dus!
Mocht er iets niet lukken dan kunt u altijd even een mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan onze kerkrentmeesters.

Uiteraard zullen we ons best doen om er voor te zorgen dat u vanaf maandagmiddag de diensten via de link op deze website kunt blijven beluisteren.

Klik op leesmeer voor de uitleg.

kerkdienstgemist-uitleg