terugblik Actie kerkbalans 2019

Geschreven door Kerkrentmeesters op . Gepost in College van kerkrentmeesters

Kerkbalans 2019

Actie Kerkbalans 2019

In de afgelopen periode heeft de Actie kerkbalans weer plaatsgevonden. We willen iedereen die hieraan heeft mee geholpen heel hartelijk bedanken.

Alle bijdragers voor hun bijdrage, leden van de werkgroep Kerkbalans, zij die de leden- en financiële administratie bijhouden, de fam. van Ede voor het drukken en sorteren en niet te vergeten de lopers van de wijken, zeker nu dit jaar de weersomstandigheden niet echt goed waren.

Zonder de belangeloze hulp van veel gemeenteleden was deze actie niet zo goed verlopen. De toegezegde bedragen zijn ingevoerd in het systeem en de voorlopige telling komt uit op circa € 190.000,-- Dit is bijna 3 % meer dan de voorlopige telling van vorig jaar.

Voor de uitvoering van het werk van onze kerk zijn de inkomsten van de kerkbalans van essentieel belang. Wij zijn dan ook heel dankbaar voor het toegezegde bedrag en zien daarin ook de zegenende hand van God. Met z'n allen werken we samen aan de opbouw van Gods kerk en onze eigen gemeente.

Namens het College van Kerkrentmeesters, Cor Mulder