Info 17+ groep

Geschreven door Rogine van Ede op . Gepost in Taakgroep Jeugd

Op zondag 4 november hebben we goede eerste start met elkaar gemaakt!
Wij kijken terug op een waardevolle, open en “verkennende” eerste bijeenkomst. Ontmoeting en verwachtingen stonden centraal. We zien uit naar nog meer mooie bijeenkomsten:  wij hebben er zin in!
Met elkaar hebben we afgesproken dat we eens in de drie weken samenkomen op zondagavonden. We starten om 19.45 uur (inloop 19.30 uur) en sluiten af om uiterlijk 22.00 uur. Van 19.45 uur tot ongeveer 21.15 uur zijn we met elkaar aan het werk.  Kun je een keer niet, horen we dat graag (op tijd) vooraf via de app of mail!
Adres: Oude Arnhemseweg 6, Lunteren.
Iedere bijeenkomst werken we aan/ bespreken we een thema. Input voor de thema’s hebben jullie in groepjes aangedragen: super! Het thema koppelen we enerzijds aan de bijbel en ons geloof, anderzijds koppelen we het ook aan ons dagelijks leven. Wij vinden het fijn wanneer jullie lopende het jaar input blijven geven zodat we aansluiten bij jullie behoeften. Dit mag tijdens de bijeenkomsten of wanneer wenselijk via de mail/ app.  Onderstaande planning geeft richting, maar dit kan zeker aangepast worden. Jullie hebben alle ruimte om initiatief te nemen, ook op inhoud en bijvoorbeeld voorbereiding! Verwachtingen vanuit jullie n.a.v. de eerste bijeenkomst:  wat hopen jullie te halen?
  • Diepgang in geloof en in dagelijkse thema’s (die ons bezig houden)
  • Groeien in geloof
  • Kennis over de bijbel
  • Leren van en met elkaar
  • Ervaringen delen en delen van geloof
  • Discussiëren
  • Openstellen naar elkaar en naar God
  • Mezelf kunnen en durven zijn (veiligheid)
  • Verbinding met elkaar als groep
  • Werken in kleine groepen
  • Niet te “langdradig” maar lekker praktisch
  • Gezelligheid
Thema’s die jullie aan bod willen laten komen
  • Zelfwaardering
  • Geloof in het dagelijks leven
  • Emigratie buitenlanders
  • Levensvragen
  • Relatie en intimiteit
  • Spreuken
  • Levensdoelen
  • Verslavingen
  • Geloven met vrienden
Data bijeenkomsten 2018-2019 en (eventuele) thema’s
1             4 november 2018
2             25 november 2018
3             16 december 2018
4             6 januari 2019
5             27 januari 2019
6             17 februari 2019
7             10 maart 2019
8             31 maart 2019
9             14 april 2019 (na 2 weken ivm pasen en meivakantie)         combi met Sing-inn in de kerk
10           19 mei 2019
11           16 juni 2019 (iets langere periode tussen ivm hemelvaart en pinksteren)

Andere jeugdactiviteiten vanuit de kerk op een rij
11 november 2018          jeugddienst GK
20 januari 2019                 jeugddienst MK
14 april 2019                      Sing- Inn
12 mei 2019                       jeugddienst GK
27 juli 2019                         jeugddienst MK

Verder hebben we het kort over “onze naam” gehad. Goede ideeën inventariseren we de volgende keer! Veel bedenk-plezier.