Speciaal kinderprogramma 22 maart

Geschreven door Hester Wijnen op . Gepost in Taakgroep Jeugd

matthijs logoHoi jongens en meisjes,

Hopelijk hebben jullie ondanks het feit dat we niet naar de kerk konden vorige week zondag ook genoten van de video´s van Matthijs Vlaardingerbroek. Ook voor deze week heeft hij weer een super leuk programma gemaakt. Deze zondag kijken we naar het Bijbelverhaal in Genesis 13, waarin Abram en Lot het land verdelen en uit elkaar gaan. Wel toepasselijk in deze coronacrisis: 'Leren delen met elkaar'.

Volgende week zondag gaan we op reis naar Pasen met het Bijbelverhaal van de verloochening van Petrus.

Wat kan je deze zondag verwachten? Een video van ongeveer twintig minuten met het Bijbelverhaal, de poppen en een truc. Daarnaast een leuke YouTube video over delen met wat vragen voor de kinderen, een proefje met chocola, een 'rommelige'opdracht, een leuk spel, een knutsel voor thuis, liedjes om mee te zingen en een creatief gebedsidee om samen als gezin met elkaar voor zorgen rondom de coronacrisis met elkaar te bidden. Dus kijk snel op: www.creatiefkinderwerk.nl. Neem maar eens een kijkje via de link: klik hier Veel plezier!

Mochten er vragen of opmerkingen zijn of willen jullie iets delen? Neem dan gerust contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.