Bingo!

Geschreven door Rogine van Ede op . Gepost in Taakgroep Jeugd

kerkbingo aHallo jongens & meisjes,

Hoe is het met jullie? Gek om ineens niet naar school te gaan,niet te sporten, niet naar club of de kerk te gaan..

We hebben voor jullie vanaf nu ongeveer elke 2 weken een leuke activiteit die er hopelijk voor zorgt dat we in deze vreemde tijd toch ook met elkaar verbonden mogen zijn! We starten deze keer met een Bingo.kerkbingo b Zie de bingoplaten. Je mag deze bingo namaken met voorwerpen die je zelf hebt of knutselt. Bingokaart vol? Stuur dan een foto voor 13 april van jou bingo kaart naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Zet hierbij je naam of jullie namen en adres. Dan maken we over 2 weken bekend wie er hebben gewonnen.

De bingokaart met 9 vakjes is voor de kinderen t/m groep 3
De grotere bingokaart is voor de kinderen van groep 4 t/m groep 8.
Zet hem op!  Groetjes van alle jeugdleiding van de Maranathakerk

Onder de <leesmeer> kun je ze vinden op groter formaat vinden.

kerkbingo akerkbingo b