Terugblik Steady-programma 2018-2019

Geschreven door Rogine van Ede op . Gepost in Catechese

Terugblik SteadyTerugblik Steady-programma

Het Steady (catechese) seizoen ligt alweer achter ons. Een jaar waarin er ruimte was voor gebed, vragen, toerustingen en ontmoeting. En dan bedoelen we niet alleen de ontmoeting tussen jongeren en mentoren.

Vanuit het jeugddiaconaat zijn er verschillende uitstapjes gemaakt naar de omgeving. Onder het mom van omzien naar en leren van elkaar. Hierbij een terugblik. In januari zijn we een aantal woensdagavonden op bezoek geweest in de Honskamp. Dit is een project geweest met meerdere kerken uit Lunteren. Om beurten gingen wij een uur naar de Honskamp om een aantal bewoners te ontmoeten. Samen koffiedrinken en een gesprek. Daarnaast werd er soms een activiteit gedaan zoals cup cakes versieren of een quiz. De jongeren van de Maranathakerk mochten het spits afbijten daarna volgden de Grote kerk, Bethelkerk en Gereformeerde Kerk.