Muzikanten gezocht

Geschreven door Uit het kerkblad op . Gepost in Taakgroep Liturgie en eredienst

Muziek-nootjesWord jij ook zo blij van muziek maken? Vind je het leuk om samen met andere mensen te spelen? Wil jij je muzikaliteit inzetten om tot eer van God muziek te maken tijdens de kerkdiensten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Twee keer per maand spelen er diverse muzikanten in een combo tijdens de ochtenddienst. Onze belangrijkste taak is het begeleiden van de samenzang; daarnaast verzorgen wij muziek voor en na de dienst en een muzikale meditatie. Wij zijn op zoek naar enthousiaste muzikanten die onze combo's willen komen versterken; alle instrumenten zijn welkom! Enthousiast? Je kunt contact opnemen met Ina Tamerus (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0651582518) of Marloes Stomphorst (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0636562829).