Daily Vacation Bible School Anjar

Geschreven door Werkgroep Libanon op . Gepost in Taakgroep Missionaire Gemeente

Logo handen vlaggen2Daily Vacation Bible School Anjar

Na de geslaagde acties in het voorjaar, ontvingen we het volgende verslag van Joke:
Deze zomer hebben de kinderen in Anjar een prachtig paar weken beleefd tijdens de Daily Vacation Bible School (Dagelijkse Vakantie Bijbelschool).

Ik heb een maand lang mee mogen kijken en helpen bij de programma's die daar voor de kinderen verzorgd werden. Door alle Bijbelverhalen mochten al die kinderen dagelijks te horen krijgen dat ze er echt mogen zijn. Veel van deze kinderen hadden dat in het bijzonder nodig omdat veel van hen vanuit een moeilijke achtergrond komen (vluchteling kinderen, internaten kinderen die niet in de zomer naar huis kunnen etc.), en vaak juist het gevoel hebben dat ze er niet mogen zijn. Door alle liedjes, spellen en knutselwerkjes hebben ze echt de tijd gekregen om te genieten en echt even kind te zijn. Namens deze kinderen: dank jullie wel voor uw bijdrage die dit kamp mede mogelijk heeft gemaakt!

Dit jaar gaan we door met sparen om het onderwijs en onderdak van (vluchteling) kinderen in Anjar mogelijk te maken. Uw bijdrage is hard nodig, in het bijzonder omdat de kosten voor de salarissen van leerkrachten onverwacht en met terugwerkende kracht door de overheid van Libanon fors zijn verhoogd. Een flinke tegenvaller, waardoor het veel moeilijker wordt om de kinderen die dit het hardst nodig hebben toe te laten op de (kost)school. Helpt u mee zodat zij ook onderwijs kunnen volgen?
Donaties zijn van harte welkom op rekeningnummer NL79RABO0337403724.

Heeft u een vraag?
Die kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.