A16: De 7 wonderen van het kruis

Geschreven door Taakgroep V&T op . Gepost in Taakgroep Vorming en toerusting

In de 7 lijdensweken willen we met elkaar stilstaan bij de 7 wonderen van het kruis. Nergens wordt de grootheid van God meer zichtbaar dan in de laatste 18 uur van Jezus’ leven.

De avond voordat Hij gekruisigd werd, sloeg Jezus Zijn ogen op naar de hemel en bad: Vader, nu is de tijd gekomen, toon nu de grootheid van Uw Zoon, dan zal de Zoon Uw grootheid tonen. Hij heeft van U macht over alle mensen ontvangen, de macht om iedereen, die U Hem gegeven hebt het eeuwige leven te schenken (Joh. 17: 1-2)

In de laatste 18 uur heeft Jezus ons laten zien wat volmaakte liefde is en werd Gods grootheid openbaar. In deze 7 weken hopen we hier met elkaar stil te staan bij de 7 moment waarop zijn bloed gevloeid heeft voor ons.

Doelgroep: De hele gemeenteaanmelden

LET OP! De data en dagen zijn gewijzigd! We starten op woensdag 4 maart, dan donderdag 12 maart (ivm biddag), en dan weer op de woensdagen, 18 en 25 maart, 1 en 8 april

Tijd: 19.45 – 21.45 uur
Plaats: Maranathakerk
Materiaal: aan te schaffen werkboekje
Kosten: 17,95 euro
Contact: Marco Bouw- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Opgave: via website