A15: Gaven en Talenten

Geschreven door Taakgroep V&T op . Gepost in Taakgroep Vorming en toerusting

Gemeentecursus Gaven en Talenten

Op donderdagavond 16, 23 en 30 januari staat de cursus “gaven en talenten” gepland.
Als gemeente hebben we al langere tijd het verlangen om gavengericht te werken. En vanuit dat verlangen zijn deze avonden in het leven geroepen.
Maaike van de Wetering geeft op een interactieve manier onderwijs over wat de Bijbel ons leert over gaven, talenten en bedieningen.
Welke gaven zijn er en hoe ontdek ik die? Wat zijn mijn gaven en talenten? Wat is mijn bediening? Hoe zou ik, die in kunnen zetten in de gemeente?
En natuurlijk is er ruimte voor al jouw vragen over dit onderwerp.
De ervaring leert, dat wanneer je ontdekt wat jouw gave, talent en bediening is, je in je kracht gaat staan. Met als mooi resultaat ,dat je datgene gaat doen wat energie geeft, in plaats van dat het energie kost.
Hoe heerlijk zou dat zijn?

Ik weet dat het keuzes maken is in onze agenda’s. En toch wil ik jullie vragen om tijd te maken voor het onderwijs van deze 3 avonden.
Het gaat ons als gemeente helpen als we al het werk in onze gemeente vormgeven, zoals de Bijbel hier vanuit gaven en talenten richting aan geeft.

Om 19.30u staat de koffie klaar en we starten om 19.45u.
Van harte welkom!

A13 meeravondaanmeldenDoelgroep: Alle gemeenteleden
Datum: Donderdagavond 16, 23 en 30 januari 2020
Tijd: 19.45 – 21.45 uur
Plaats: Maranathakerk
Materiaal: N.v.t.
Contact: Caroliene van den Berg- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Opgave: Via website