Van de gebedsgroep

Geschreven door Caroliene van den Berg op . Gepost in Taakgroep Vorming en toerusting

Nederland is, net als grote delen van de wereld, getroffen door het Coronavirus. De situatie wordt met de dag ernstiger en de maatregelen treffen steeds meer mensen direct. Als christenen zijn we niet immuun voor het leed en de onzekerheid die deze situatie met zich mee brengt. Maar we hoeven ons daar niet door te laten leiden. We mogen vertrouwen dat God ook in deze situatie de Heer is.

Romeinen 12: 11 zegt ons “Laat uw enthousiasme niet bekoelen, maar laat u aanvuren door de Geest en dien de Heer. Wees verheugd over de hoop die u hebt, wees standvastig wanneer u tegenspoed ondervindt en bid onophoudelijk.

 

Gebed helpt om onze ongerustheid aan God over te geven, om anderen te zegenen, om God te vragen ons zijn bedoelingen te laten zien in moeilijke omstandigheden, om nieuwe creativiteit te ontvangen, om angst te doorbreken.
Gebed is het machtigste wapen in deze strijd tegen een onbekende vijand.

Als gebedsgroep willen we ook graag voor uw persoonlijke situatie en vragen bidden. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kun je jouw gebedspunt met ons delen. Dan nemen we het voor u mee in gebed.

Aanstaande woensdag is er een nationale dag van gebed afgeroepen. Prachtig initiatief! Bid je ook mee?
Wilt u /jij ook graag bidden, maar vindt u/jij het moeilijk? Kijk dan even op deze site https://www.24-7prayer.nl/gebed/help-mij-bidden/

En wanneer dan Mijn volk, het volk dat Mij toebehoort, het hoofd buigt, al biddend Mijn aanwezigheid zoekt en terugkeert van zijn dwaalwegen, dan zal Ik het aanhoren vanuit de hemel, zijn zonden vergeven en het land genezen. 2 kron. 7:14