ALLE GEGEVENS OP EEN RIJTJE

DOELGROEP

Iedereen die meer wil weten over of opnieuw het christelijk geloof wil ontdekken.

DATUM

Maandag 25 september 2023 20:00 uur Mulderschuur Roskammersteeg 5 Lunteren- 14 Maandagavonden in de periode van 2 oktober 2023 t/m januari 2024

TIJD

nader te bepalen

LOCATIE

Muldersschuur (Roskammersteeg 5)Lunteren

KOSTEN

-

OPGEVEN VÓÓR

Contactpersoon

Anja van Manen

Alpha Cursus

Alpha avonden bij de Vluchtheuvel.

Alpha avonden bij De Vluchtheuvel.

Een plek waarin je samen met anderen het christelijk geloof ontdekt of herontdekt. Of je nu wel, niet of een beetje gelooft.  Waarin kun je God herkennen? Wat leert Jezus ons? Kun je de Heilige Geest zelf ervaren? Allemaal vragen waar wij met elkaar over nadenken op de Alpha avonden.

In de Mulderschuur gaan wij vanaf maandag 2 oktober a.s. tot januari in 14 maandagavonden en op een zaterdag met de deelnemers op reis.  Een gezamenlijke reis door het leven om te ontdekken wat het geloof voor ons mag betekenen. Het bijzondere is dat iedereen zijn eigen reis maakt, je hebt immers allemaal je eigen ervaringen, indrukken en opvoeding gehad. Dit mag je op de Alpha avonden met elkaar delen, en zo ben je samen op reis en help je elkaar om te ontdekken wat God voor ieder van ons in petto heeft. Een plek waar je welkom bent.

Wil je meer informatie of wil jij je voor de Alpha avonden opgeven, dan kun je contact opnemen met Martin van de Vendel via 06-55196291 of mgvdvendel@gmail.com.

Ook is er op maandag 25  september vanaf 20:00 uur een informatieavond in De Muldersschuur, Roskammersteeg 5 in Lunteren.

Alpha team Lunteren

 

Meer informatie over de cursus kun je hier vinden: https://alpha-cursus.nl/over-alpha/

nader te bepalen

Deel deze pagina met anderen!