Collecte 29 november – Libanon

Recent hebben wij een aantal mooie bedragen naar Libanon overgemaakt. Het geld van de speciale collecte voor de explosie in Beiroet is deels, in overleg met ds. Wilbert Saane, naar Kerk in Actie gegaan. Zij hebben dit geld aangewend om noodhulp te bieden via het kerkelijke netwerk, aan de slachtoffers van de explosie. Zij ontvingen voedsel, water, kleding en hygiënematerialen.

De andere helft van dit geld is overgemaakt naar onze gemeente in Anjar en is bestemd voor herstelwerkzaamheden aan woningen in Beiroet. Dit gaat met name om glasschades bij families wiens kinderen op het internaat in Anjar zitten. Daarnaast hebben we uit de overige giften en collectes voor Libanon geld overgemaakt voor de instandhouding van het internaat in Anjar.

Deze keer collecteren we voor het uitdelen van een warme maaltijd aan ouderen in Anjar rond de kerst. Wilt u bijdragen aan een mooie kerst voor deze mensen?

Deel deze pagina met anderen!