Collecte 9 oktober – Operatie Mobilisatie

Als Operatie Mobilisatie hebben we één groot verlangen. Het Evangelie verspreiden over deze Wereld.

Op deze wereld leven ruim drie miljard mensen die nog nooit over Jezus hebben gehoord. Omdat er niemand is die het hun heeft verteld. Dat zijn drie miljard kinderen van God die niet weten dat Hij hun Schepper is, dat ze gered zijn, geliefd zijn. Zij weten niet dat er een eeuwig leven op hen wacht en dat Hij hen recht zal doen. Wij worden gedreven door de overtuiging dat ieder mens tenminste één kans moet hebben gehad om het Evangelie te horen. Vanuit die overtuiging mobiliseren wij.

Het Mekong-gebied, het Arabisch Schiereiland, Zuid-Azië, de Noord-Kaukasus en de Sahel zijn de vijf regio’s waar de meeste volken wonen die nog nooit van Jezus hebben gehoord. Daar ligt onze grootste opdracht. In die regio’s worden lokale gelovigen door medewerkers van OM getraind om tussen de onbereikten te wonen en te werken en zo van de liefde van Jezus te delen. En zo mogen we doen wat Jezus ons opgedragen heeft aan het einde van Zijn bediening op aarde: ‘Ga dus op weg en maak alle volken tot Mijn discipelen’ (Mattheüs 28:19).

Wil jij met ons mee doen en dit werk ondersteunen? Kijk voor meer informatie over wat wij doen op www.operatiemobilisatie.nl.

Deel deze pagina met anderen!