De Wederkomst

Samen uitkijken naar de komst van de Heer.

Wanneer: (Zaterdagmiddag 18 december d.v. – Inloop vanaf 14.45 start 15.00 uur)

De nieuwe datum is zaterdagmiddag 18 december om 15.00 uur
Graag even (opnieuw) reserveren (via de link onderaan de pagina)
zodat we weten dat u komt.

Beste broeders en zusters,

Enkele jaren geleden heb ik op bijzondere wijze op mijn hart gekregen dat wij ons in een zeer bijzondere tijd bevinden.

Door een aantal diensten en studies ben ik zo sterk gegrepen, dat ik mij afvroeg of dit gegeven aan de wereld kenbaar maken niet thuis hoorde in God’s plan voor mij. Je kunt met dit gevoel natuurlijk op verschillende manieren omgaan, ik heb er voor gekozen de vraag of dit echt Zijn bedoeling was bij God zelf neer te leggen, uiteindelijk versterkte mijn gevoel en drang om te spreken alleen maar meer.

Inmiddels heb ik al een aantal avonden mogen voorbereiden, dit is voor mijzelf best een overwinning geweest. Het gaan spreken in een kerk met relatief grote aantallen is wel even een momentje slikken.

Nu is het mooi om te zien dat er wereldwijd opeens erg veel draagvlak blijkt te zijn binnen de christelijke gemeenschap en dat christenen elkaar steeds vaker bemoedigen met het feit dat de Heere Jezus zijn wederkomst aanstaande is. Uiteindelijk is dit een zeer bijbelse oproep en ik hoop hier in de aanstaande avond wat meer duidelijkheid over te scheppen.

Hoe kunnen we zo zeker zijn van de aanstaande wederkomst? Laten we dit onder leiding van Gods Geest samen onderzoeken op deze bijeenkomst.

U bent van harte uitgenodigd.
Daan Vorst

Graag even aanmelden via deze link zodat we weten dat we op u kunnen rekenen.

Deel deze pagina met anderen!

© 2020 Alle rechten voorbehouden​

Gemaakt met ❤ door Wim & Rogine​