Geen afscheid..maar een tot ziens!

Afscheid

In juli heb ik afscheid genomen als ouderling van de Maranathakerk in Lunteren.
Vorig jaar zijn wij verhuisd naar Ede. Voor ons is het altijd belangrijk geweest om te kerken in de plaats waar je woont.

Nu we in Ede wonen gaan we ons aansluiten bij baptisten gemeente “Op Doortocht”. Onze visie op kerk zijn is dat we lid zijn van de Kerk met een grote K. Het wereldwijde lichaam van Christus. In die zin voelen wij het ook niet als weggaan bij Maranathakerk maar sluiten we ons aan bij een ander filiaal.

We zijn dan wel geen lid meer van de Maranathakerk maar we blijven ons verbonden voelen. Allereerst doordat ik (Marco) als kind ben opgegroeid in deze mooie gemeente, een groot gedeelte van ons leven samen maakten we deel uit van de Maranathakerk. De ruimte die we ervaren om het geloof te beleven zoals dat bij ons past en de mooie en soms moeilijke momenten en gesprekken met velen van jullie hebben we als zeer rijk vervaren.

Uitgezonden

Vanuit de Maranthakerk blijf ik uitgezonden om mijn werk te doen voor Operatie Mobilisatie. Regelmatig zal ik jullie op de hoogte blijven houden over de dingen die dat gebied gebeuren. De missie om mensen die weinig of geen toegang tot het Evangelie te willen bereiken met het Goede Nieuws is een opdracht die Jezus zelf geeft. Ik hoop, bid en zet me er voor in dat die opdracht steeds meer gestalte zal krijgen in de Kerk van Nederland en dus ook in de Marathakerk.

Verbondenheid

De verbondenheid blijft en wij zullen nog regelmatig in jullie midden zijn omdat Marco het orgel blijf bespelen. Het gaat jullie als gemeente goed. Blijf op Jezus vertrouwen en houd vast aan de intentie Hem te volgen.
Ga met God en Hij zal met je zijn!

Hartelijke groet,
Marco en Tineke Bouw

Deel deze pagina met anderen!