De Bijbel voor elke dag

Daarom bent U groot, HEER, mijn God. Het is zoals ons altijd is voorgehouden: zoals U is er geen, er bestaat geen andere god dan U.

Recente nieuwsberichten

Pinksterzangdienst  6 juni 2022

stof tot nadenken...

Kerkdiensten aankomende weken

Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Kerkdiensten beluisteren

Meebeleven kerkdiensten

Middels een internetverbinding kunt u vanaf iedere willekeurig plek live meeleven met de kerkdiensten en bijeenkomsten in de Maranathakerk.

Beluister de erediensten rechtstreeks

Eerdere diensten terugluisteren

Het is mogelijk om de eerdere kerkdienst alsnog (of opnieuw) te beluisteren. Voor deze kerkdiensten is een speciale pagina op deze site ingericht

Klik hier om dit archief te openen

aankomende collecten

Aanmelden digitale nieuwsbrief

Bent u graag op de hoogte van het actuele nieuws vanuit onze gemeente? U kunt zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief. Deze komt elke zaterdag uit en brengt u het actuele nieuws zoals de orde van dienst voor de komende zondag, de collectedoelen, activiteiten in de komende week, de bloemengroet, geboortes etc, etc.