Jeugd spaardoel van het nieuwe seizoen

Het nieuwe winterseizoen is begonnen.

Zo ook bij de jeugd.
Uiteraard gaat dit ook anders dan anders net als vele andere activiteiten in de kerk vanwege het coronavirus.
Maar de clubs hebben hun eerste creatieve momenten al gehad, Steady (catechese) groepen zijn begonnen en de peuter- en kindernevendienst zijn elke zondag paraat.

Bij een nieuw seizoen hoort ook een nieuw spaardoel.
Met een aantal jeugdwerkers is er gekozen voor: De Rudolph stichting. Misschien beter bekend als Jeugddorp de Glind.
De Rudolphstichting zorgt, samen met een trouwe kerkelijke achterban, al meer dan honderd jaar ervoor dat Jeugddorp De Glind een plek is waar kinderen en jongeren in gezinsverband kunnen wonen en deel uitmaken van de dorpsgemeenschap. In Jeugddorp De Glind vinden kinderen en jongeren weer een veilig thuis in een leefomgeving die hen biedt wat ze nodig hebben voor herstel en ontwikkeling.
De Rudolphstichting steunt kinderen, gezinshuizen en algemene dorpszaken.

Bij elke ontmoeting met onze jeugd staat er een spaarpotje om zo samen te sparen voor dit doel.
We hopen dat we aan het einde van het seizoen, ondanks alle maatregelen, toch een mooi bedrag kunnen overhandigen aan de Rudolph Stichting waarmee zij ondersteuning/ontwikkeling kunnen geven aan de kinderen en jongeren in Jeugddorp de Glind.

Jojanneke van Leeuwen
Jeugddiaken

Deel deze pagina met anderen!