Kerkdiensten tot 19 januari alleen digitaal

Wij hebben ons als commissie vanochtend beziggehouden met de vraag hoe om te gaan met de aangescherpte maatregelen. Zoals we steeds hebben gedaan was daarbij het advies van de PKN ons uitgangspunt.

Hoewel we ons realiseren dat het een hele ingrijpende maatregel is, hebben we toch besloten de kerkdiensten de komende weken uitsluitend digitaal te verzorgen. Bij de opnames zijn uitsluitend aanwezig: predikant, 2 ouderlingen, 1 diaken, organist/musici/voorzangers, 1 koster en beamerteam.

Er worden per zondag twee diensten gehouden: 9.30 uur en 19.00 uur.

Er wordt nader onderzocht of het mogelijk is in beide diensten gebruik te maken van eigen muzikale ondersteuning, zo mogelijk met voorzangers.

De extra diensten rondom Kerst komen te vervallen. De kerstnachtdienst wordt zoals gebruikelijk om 22.00 uur gehouden (ook zonder publiek).

Er worden geen activiteiten in de kerk georganiseerd; vergaderingen/bijeenkomsten worden uitsluitend on-line gehouden.

Bovenstaande maatregelen gelden in ieder geval tot 19 januari 2021.

Juist in deze periode van het jaar zullen we het samenzijn extra missen, laten we daarom in gedachten en gebed met elkaar verbonden blijven.

Met vriendelijke groet, mede namens Vera en Ceel

Henny Neutel, scriba

Deel deze pagina met anderen!