Kloosterweekend Willibrordusabdij

Kloosterweekend

Kloosterweekend Willibrordusabdij Doetinchem

“Mijn vrede geef ik u”

Dit retraiteweekend zijn we te gast in stiltecentrum Bethlehem van de Benedictijner Willibrordsabdij even buiten Doetinchem. De Bijbelse betekenis van vrede, shalom, gaat verder dan de afwezigheid van oorlog. Vrede heeft betrekking op de goede en rechte verhoudingen tussen mensen en in onze verhouding tot onze leefomgeving. Deze vrede met elkaar hangt samen met de vrede heerst in onszelf. De vrede van Christus geeft een diepe rust en brengt ons tegelijk in beweging.

We vlechten ons programma in de getijdegebeden van de broeders. Pax, het Latijnse woord voor vrede, heeft een centrale plek in de benedictijnse spiritualiteit. De abdij staat op het mooie landgoed van kasteel Slangenburg; het is een plek om op adem te komen.

Er kunnen maximaal 12 mensen deelnemen aan deze retraite

Begeleiding: Ronald Tamerus en Kees Verduijn
informatie: mail naar: cverduijn63@gmail.com
Datum: vrijdag 25 maart 2022 16.00 uur – zondag 27 maart 2022 ca 14.00 uur
Kosten: ca. € 180,-
Adres: Stiltecentrum Betlehem – Sint Willibrordsabdij
Abdijlaan 1 – 7004 JL Doetinchem www.willibrordsabdij.nl

Opgave voor 1 december 2021: mail naar cverduijn63@gmail.com om je aan te melden.

(e.e.a. onder voorbehoud van de coronamaatregelen. Ook in de coronatijd is er ruimte voor gasten bij de Willibrordusabdij. Stiltecentrum Bethlehem is ruim opgezet, ieder heeft een eigen kamer. Het gastenverblijf is onlangs geheel gerenoveerd. Er wordt zeer zorgvuldig omgegaan met de voorschriften betreffende de coronaepidemie)

Deel deze pagina met anderen!

© 2020 Alle rechten voorbehouden​

Gemaakt met ❤ door Wim & Rogine​