Zaterdag 21 april- met KND naar de bijen

Geschreven door Miranda Boels op . Gepost in KND en clubs

Op zaterdag 21 april zijn wij met 25 kinderen uit de Maranatha gemeente bijzonder hartelijk ontvangen door de imkers Arnoud Verelst en Pieter van Manen op kwekerij Happy Bee Plant in Ederveen.

Happy Bee Plant, aan de Schras 85 in Ederveen, kweekt en verkoopt planten voor bijen en vlinders, welke zonder bestrijdingsmiddelen gekweekt worden.
Voor de kinderen was een actief informatief programma in elkaar gezet waaronder bijen zoeken, plantjes poten en een bijenhotel maken.
Namens de werkgroep Groene kerk en alle 25 deelnemertjes aan deze prachtige excursie: BEDANKT PIETER EN ARNOUD!

Fotomateriaal aanleveren

Bent u bij een kerkelijke activiteit geweest? En heeft u foto's gemaakt? Het is mogelijk om deze via deze site met anderen te delen. U kunt ze via de link mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard is ook een stukje tekst over de activiteit daarbij welkom.

U kunt uw foto's mailen. Uiteraard is het ook mogelijk om ze op een usb stickje of cd-tje te zetten en ze aan ons af te geven. Het liefst wel zo snel mogelijk nadat een activiteit heeft plaatsgevonden.

Met vriendelijke groet, Wim & Rogine van Ede

Een foto bestellen

Is er een foto op de site die u zelf graag zou willen hebben om af te drukken. Dat kan! U kunt dan een mail sturen met daarbij een omschrijving of fotonummer om welke foto het precies gaat. We zullen deze foto dan naar u toe mailen in het originele formaat. Foto's zijn rond de 5mb. We kunnen dus maar 1 foto per mail sturen.

U kunt uw mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u meerdere originelen ontvangen dan zullen we per mail met u overleggen wat de handigste manier is voor u om ze te ontvangen. Eventueel is een cd of dvd tegen een geringe vergoeding verkrijgbaar. Of u kunt langskomen met een usb stickje