Eerste middag van Follow Up

Geschreven door Caroliene van den Berg op . Gepost in Catechese

Zondagmiddag 2 november hebben we een hele gave eerste follow-up middag beleefd. Samen met onze tieners van 12-15 jaar.

De middag stond helemaal in het thema #leuk genoeg. Film, sport, creativiteit, foto's en samen eten. Dit allemaal in één middag.

Na een eerste ontmoeting hebben we de film Butterfly circus gekeken. Dit maakte enorm veel indruk... We hebben nagedacht over wat het met je doet als mensen negatief over je praten. Soms ga je er na een tijd zelf ook in geloven: Ik ben niet leuk genoeg!

Net als de hoofdpersoon uit de film staan wij allemaal voor een keuze: Geloven we de negatieve dingen die mensen gezegd hebben, dat wij niet leuk genoeg zijn? Of geloven we de dingen die God over ons zegt, dat we kostbaar zijn en Hij ons wel leuk genoeg vindt?
In een aantal spel en creativiteitsopdrachten zijn de jongens en meiden apart van elkaar bezig geweest met de kracht van woorden. Toen net na 6 uur het lekkere avondeten klaarstond, hadden alle tieners dat dik verdiend en werd er flink gesmuld.

Fotomateriaal aanleveren

Bent u bij een kerkelijke activiteit geweest? En heeft u foto's gemaakt? Het is mogelijk om deze via deze site met anderen te delen. U kunt ze via de link mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard is ook een stukje tekst over de activiteit daarbij welkom.

U kunt uw foto's mailen. Uiteraard is het ook mogelijk om ze op een usb stickje of cd-tje te zetten en ze aan ons af te geven. Het liefst wel zo snel mogelijk nadat een activiteit heeft plaatsgevonden.

Met vriendelijke groet, Wim & Rogine van Ede

Een foto bestellen

Is er een foto op de site die u zelf graag zou willen hebben om af te drukken. Dat kan! U kunt dan een mail sturen met daarbij een omschrijving of fotonummer om welke foto het precies gaat. We zullen deze foto dan naar u toe mailen in het originele formaat. Foto's zijn rond de 5mb. We kunnen dus maar 1 foto per mail sturen.

U kunt uw mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u meerdere originelen ontvangen dan zullen we per mail met u overleggen wat de handigste manier is voor u om ze te ontvangen. Eventueel is een cd of dvd tegen een geringe vergoeding verkrijgbaar. Of u kunt langskomen met een usb stickje