Diensten rond de feestdagen

Let op!

Naar aanleiding van de vroegtijdige sluiting van de basisscholen hebben wij, in overleg met de jeugdouderlingen en de jeugd-coördinatoren, besloten om in de kerstperiode (vanaf 24 december t/m 2 januari) geen KinderNevenDienst te houden. Er is wel peuteropvang.

Het kerstproject op vrijdagmiddag 24 december a.s. gaat wel door; dit wordt zoveel mogelijk buiten gehouden.

Als Corona-commissie hebben we uitgebreid gesproken met onze predikant en kerkelijk werker, over de kerkdiensten met en rond de Kerst. Het was een goed gesprek waarbij we alle mogelijkheden en aspecten de revue hebben laten passeren. We hebben er begrip voor, dat het voor velen teleurstellend is dat we, juist in deze Kerstperiode, opnieuw te maken hebben met beperkingen.

Alles afwegende zijn we tot het volgende gekomen:

vrijdag 24 december 2021

0m 9.30 uur een extra (“kerstnacht”)dienst (met bezoekers); Cock Kroon gaat voor.
Om 22.00 uur Kerstnachtdienst (zonder bezoekers); Cock Kroon gaat voor.

De kinder kerstactiviteit

De activiteit van de avond komt te vervallen; er is een alternatief voor de middag (info volgt via de jeugdleiding).

zaterdag 25 december 2021 (1e Kerstdag) :

2 diensten met dezelfde inhoud
Om 9.00 uur een dienst met name voor jonge gezinnen;  (met bezoekers) er is dus peuterdienst.
ds Steenkamp gaat voor.
Om 11.00 uur een dienst (met bezoekers), er is geen KND/peuterdienst; ds Steenkamp gaat voor.

zondag 26 december 2021

Ochtenddienst volgens programma (met bezoekers)
er is peuterdienst.

vrijdagavond 31 december 2021 (oudejaars-avond)

Om 19.30 uur een dienst (zonder bezoekers); ds Steenkamp gaat voor.

zaterdag 1 januari 2022 (Nieuwjaarsdag)

Ochtenddienst volgens programma (met bezoekers)

zondag 2 januari 2022

Diensten volgens programma

Wij willen onze grote waardering uitspreken voor beamerteam/leiding KND/oppas/organisten/kosters/alle niet nader genoemden en uiteraard ook voor onze predikant en kerkelijk werker voor hun extra inzet in deze toch al drukke periode.

Temperatuur in de kerk

Door de afzuiging, die ruim voldoende aanstaat, kan het wat killer zijn in de kerk. Ons advies is om daar wat kleding betreft rekening mee te houden.

Vanzelfsprekend zijn we bereikbaar voor vragen/opmerkingen.
Met vriendelijke groet, mede namens Vera en Ceel,

Henny Neutel

Ondanks alle beperkingen blijft de Kerstboodschap centraal staan!

Deel deze pagina met anderen!