Opgeven startkamp 2022

Beste ouders/ verzorgers,

Bij deze nodigen we uw kind(eren) van harte uit om mee te gaan op startkamp!
Op vrijdagmiddag 2 september verzamelen we bij de Eiken Stek in Wekerom,
waar u de kinderen zondagmiddag weer kunt komen ophalen.

Net als voorgaande jaren hebben we een geweldig programma, afgestemd op de 3 leeftijdsgroepen: onderbouw groep 3 en 4, middenbouw groep 5 en 6, bovenbouw groep 7 en 8. (dit is de groep waarin het kind zit in het schooljaar 2022/2023)

Het thema is dit jaar: Jij bent uniek!
We gaan aan de slag met bijbelverhalen die aansluiten op dit thema. We gaan knutselen, speurtochten doen, bosspellen, zeskamp, dansen, zingen …….en nog veel meer leuks.

We hebben gemerkt dat deelname aan het startkamp de betrokkenheid bij de kerk vergroot. Zelfs als er geen bekenden meegaan, dan zie je dat er snel vriendschappen ontstaan. De stap om deel te nemen aan andere activiteiten van onze Maranathakerk, zoals clubs is dan kleiner en de kindernevendienst wordt een gezellig samenzijn met bekenden.

De kosten zijn € 35,– per kind. U ontvangt na aanmelding een mail van ons met de betalingsgegevens zodat u dit kunt overmaken. Gaat uw kind graag mee, maar komt het financieel niet uit, dan kunt u contact opnemen met de diaconie.
Aanmelden kan vóór 10 juli via het onderstaande formulier.
Let op: dit is de uiterste aanmelddatum!

De leiding is op dit moment in verschillende werkgroepen bezig met de vele voorbereidingen. Bijvoorbeeld het indelen van de groepen, het uitwerken van de spellen en niet te vergeten: de bonte avond! Kijk voor een sfeerbeeld eens op de foto’s van voorgaande jaren op de website.

Voor meer informatie of vragen kunt u bellen met de leiding van het startkamp op nummer Nico Pater: 06-51131361. Wij hebben er al veel zin in en hopen op 2 september een record aantal kids in Wekerom te verwelkomen voor een onvergetelijk startkamp!

De kampleiding.

Hier kunt u de ouderverklaring vinden, u kunt hem downloaden en ingevuld en ondertekend afgeven of door de brievenbus gooien bij
Laura Goor, Beeklaantje 8a, 6741 BW Lunteren !

Deel deze pagina met anderen!