Passion 2022 – Samenkomen rondom het kruis

Samenkomen rondom het kruis

Op 8 en 9 april was op het Nieuwe Erf in het centrum van Lunteren een replica van het bekende Passionkruis opgesteld, als onderdeel van The Passion 40 daagse.
Rondom het kruis werd op beide dagen een ‘plein van hoop’ ingericht waar verschillende activiteiten  plaatsvonden.

Het programma voor vrijdag 8 april:
19.15 u. verzamelen bij het Westhofhuis (was Oude Kerk) voor een stille tocht met waxinelichtjes naar het plein van hoop (Nieuwe Erf)
19.45 u. Paassamenzang van oude en nieuwe Paasliederen met medewerking van een combo en het interkerkelijk gospelkoor Together

Op zaterdagmiddag 9 april was het programma als volgt:
14.00 – 16.00 u. activiteiten rondom het kruis naar aanleiding van het thema van The Passion 2022: Alles komt goed? Een thema dat juist in deze tijd voor de één een uitroep vol vertrouwen is maar voor de ander een grote vraag.

‘s Avonds stond het kruis in de hal van de Maranathakerk waar vanaf 20.00 u een concert plaatsvond met het bekende Joy for People Gospel Choir.  Na afloop van het concert was er een collecte voor Oekraïne.
Hieronder een aantal sfeerbeelden om na te genieten of het mee te beleven.