Passion 40-daagse

Heeft u het Passion-kruis al eens gezien op de televisie? Dit Passion-kruis komt naar Lunteren! Op vrijdagavond 8 april zal dit kruis opgesteld staan in de muziektent op Het Nieuwe Erf in Lunteren.

Het programma start om 19.15 u. met een stille tocht vanaf de Oude Kerk. Graag zelf glazen potje met waxinelichtje meebrengen.

Vanaf 19.45 u.zal er een Paas-samenzang plaatsvinden rond de muziektent op het Nieuwe Erf. Ons eigen combo + gospelkoor Together werkt mee. Ook op zaterdagmiddag 9 april zullen er op Het Nieuwe Erf rond dit Passion-kruis activiteiten plaatsvinden vanuit onze kerk.

Op zaterdagavond 9 april staat het kruis ‘s avonds opgesteld op ons kerkplein. Om 20:00 uur vindt er in de kerkzaal een concert plaats van het bekende koor Joy for Life. Dit twintigkoppig koor uit Dokkum komt speciaal voor ons naar Lunteren. Zij worden begeleid door hun eigen combo.

Kaarten voor dit concert zijn nu al te bestellen via zingenindekerk.nl/passion40daagse of op zondag 27 maart en 3 april na de morgendienst in de hal van de kerk.
Kosten Volwassen €10,- p.p. en kinderen tot 12 jaar €5,- p.p. Wees er snel bij, want VOL=VOL!

Wij zijn nog opzoek naar vrijwilligers die op vrijdag 8 april en zaterdag 9 april willen helpen bij dit evenement. Meld je aan via het volgende mailadres: pieter.van.leusden@maranathakerk.net

Deel deze pagina met anderen!