Reinate klomp

Ouderling

mevr. R.

Klomp - Hulstein

Contactgegevens

Mobiel
06-287 354 98

Even voorstellen...

Ik ben Reinate Klomp. Gelukkig getrouwd met Hans. Ik ben trotse moeder van Hidde, Anke en Dieke. Ik woon aan de rand van ons mooie Lunterse bos. Waar ik elke dag mag genieten , ontmoeten en wandelen met mijn lieve hond Denzo. Daarnaast zing ik al jaren met veel plezier bij gospelkoor Spring uit Voorthuizen.

Geloven is ontdekken welke weg God met jou wil gaan. Het is mooi om terug te kijken welke kansen ik elke dag heb gekregen om mijn geloof te laten groeien. Ook in de taken, die ik in 25 jaar voor deze kerk heb mogen doen. Zodat ik steeds meer leer wie ik ben en mag zijn voor de ander in Jezus liefde.

Het is nodig om dicht bij Gods Woord te blijven. Ik mag steeds bewuster worden dat geloven moeite kost. Je moet met toewijding echt moeite doen om de woorden van God uit te leven en hoe je dit in de praktijk kan realiseren. De cursus Groeien in Eenheid heeft mij geholpen om ja te zeggen tegen de taak van ouderling zijn. Toen ik in juni 2020 bevestigd werd als ouderling kreeg ik de tekst mee uit Zacharia 4:6.

"Niet door eigen kracht of macht zal hij slagen, maar met de hulp van Mijn Geest."

Met deze waarheid probeer ik deze nieuwe weg in te gaan.

Mijn taak binnen de maranathakerk...

Mijn taak en verlangen is om mensen en kinderen  te begeleiden in hun zoektocht naar hoop, geloof, liefde en troost. Daarnaast mag ik getuigen wie God is en Zijn reddend werk in mij. Ik mag getuigenis  geven van Gods kracht en liefde om mensen te redden. Ik hoop jullie in Zijn vrede en liefde gauw te ontmoeten.

Functies:
Maakt deel uit van:
Aanspreekpunt voor: