Vera Hogewoning

Mobiel

Voorzitter kerkenraad

Even voorstellen

Mijn naam is Vera Hogewoning – Remijn, bijna 29 jaar getrouwd met Frits. Samen hebben we 3 kinderen, Anne, Pim & Stijn. Als geboren en getogen Lunteraan wonen wij samen met onze 2 katers en onze Saarlooswolfhond Pippi met veel plezier in het Klokkegat.

Ongeveer 20 jaar geleden ben ik lid geworden van de Maranathakerk. Mijn beweegreden was om mijn kinderen mee naar de eredienst te nemen en dat zij tijdens de preek naar de kindernevendienst gingen. En de andere leuke activiteiten die er voor kinderen georganiseerd werden.

Zo’n 15 jaar ben ik, met trots, eigenaar/directeur van FreeVoice Antwoordservice. We zitten aan de Kauwenhoven op De Stroet. Mijn telefoondienst zorgt voor een optimale telefonische bereikbaarheid voor jouw bedrijf.

5 jaar geleden werd ik benaderd voor de taak ouderling scriba. Al snel werd  mij duidelijk dat God een ander plan voor mij had, voorzitter van de kerkenraad. Een ambt dat ik nooit heb geambieerd, maar waar ik wel Zijn Leiding in zie en vaak ook ervaar. In die gehoorzaamheid heb ik het ambt van ouderling voorzitter op me genomen. Zo zie je maar, als je luistert naar Gods Stem, zijn er soms bijzondere wendingen in je leven.

Juist naast mijn bestuurlijke ambt, probeer ik elk jaar een cursus in geloofsverdieping te volgen. Ik kan het een ieder van harte aan te bevelen! Meer intimiteit met Hem, mijn identiteit in Christus meer en meer zoeken en weten en ervaren dat de Heilige Geest in mij, is, dat ik in Zijn autoriteit mag gaan staan.

Mijn persoonlijke relatie met Hem is voor mij van groot belang. Bij al mijn beslissingen probeer ik biddend Jezus te betrekken. Bidden krijgt een steeds grotere prominente plek in mijn dagelijkse leven. Daar ligt mijn  verlangen. Gebed is zo Krachtig.

Mijn taken in de Maranathakerk

Als voorzitter van de kerkenraad zit ik de vergaderingen van de kleine kerkenraad, grote kerkenraad voor. Samen met de predikant, scriba en ouderling beleid vormen wij het moderamen. Verder probeer ik en wil ik graag een luisterend, motiverend en geestelijk oor voor de kerkenraad, predikant en gemeenteleden te zijn.

Heeft u behoefte aan een gesprek of wilt u iets met mij delen, ik hoor graag van u of jou.

Functies:
Maakt deel uit van: