Reserveren erediensten

Beste gemeenteleden, Helaas zien we op dit moment geen mogelijkheden om in de erediensten samen te komen in ons kerkgebouw. Dit i.v.m. de door de overheid gestelde maatregelen. We zijn dankbaar dat we we wel online samen mogen komen om God en elkaar te ontmoeten.

Vanaf aanstaande zondag 20 december t/m 19 januari organiseren we 2 online dienst per zondag.  Voor de periode daarna wordt u opnieuw geïnformeerd.

NB:In de ochtenddiensten maken we gebruik van de beamer en kerk-tv, in de avonddiensten kunt u via www.kerkdienstgemist.nl  meeluisteren met de diensten.

Alles over de eisen van de overheid, de toegepaste protocollen en de besluitvorming van de kerkenraad voor wat betreft de uitvoering en invulling hiervan kunt u vinden in dit artikel. We vragen u vriendelijk maar dringend om hiervan kennis te nemen.

Geen evenementen gevonden!