Samen bidden voor en door ambtsdragers

Afgelopen woensdagavond kwamen leden van onze kerkraad en een paar andere leden samen om samen te bidden. We concentreerden ons specifiek op het bidden voor onszelf als leiderschap van de gemeente, maar we waren ook stil in gebed om Gods stem te horen rond nieuwe ambtsdragers voor de gemeente. Het was een geweldige verrijkende gelegenheid waarbij we ook samen dachten en baden over onze eigen roeping en de roeping van onze gemeente.

Na samen gebeden te hebben, gingen we naar huis en bleven in stilte luisteren naar de stem van God. Het was heel duidelijk uit onze stilte en gebeden dat God met ons op reis was. Er waren prachtige getuigenissen en verhalen van iedereen over hoe zij ook Gods stem hoorden. Daarom willen wij u als gemeente via deze nieuwsbrief uitnodigen om samen te bidden voor geschikte mensen om in de kerkenraad te dienen.

Dit willen we ook doen zodat we met Paulus kunnen zeggen:

“Dan zult u, samen met alle gelovigen, zien hoe breed, lang, hoog en diep de liefde van Christus is. U zult ervaren en begrijpen dat die liefde van Christus ons menselijk verstand te boven gaat. Uw hele wezen zal dan vol van God zijn.  God kan oneindig veel meer doen dan wij ooit kunnen bidden of beseffen.”

Graag nodigen wij u uit om samen luisterend te bidden.

U kunt mij dan feedback geven via predikant@maranathakerk.net als God ook iets aan u openbaart.
We horen graag van u. Geniet van de tijd die u voor God doorbrengt.

Zegeningen,
Jacques Steenkamp

Deel deze pagina met anderen!