Moderamen

Geschreven door Kees Verduijn op . Gepost in Taakgroepen

De kerkenraad kiest uit zijn midden een moderamen- een vorm van dagelijks bestuur- bestaande uit ten minste een preses, een scriba en een assessor met dien verstande dat in elk geval een predikant deel uitmaakt van het moderamen.

Het moderamen heeft tot taak

• het voorbereiden, samenroepen en leiden van de bijeenkomsten van de kerkenraad
  • de uitvoering van die besluiten van de kerkenraad waarvoor geen anderen aangewezen zijn
  • onder verantwoording aan de kerkenraad: het afdoen van zaken van formele en administratieve aard en van zaken die geen uitstel gedogen

Hogewoning-Vera Mevr. Vera Hogewoning-Remijn
Ouderling - Voorzitter kerkenraad
Klokkegat 28, 6741 EL Lunteren
0318 - 485301 / 06-30 100 741
Donkelaar-Niesje-van Mevr. Niesje van Donkelaar – Otse
Ouderling Scriba Kerkenraad
Meikade 51, 6744 TB Ederveen
Telefoon 06-26719361
Hansum-J Ds. J. Hansum
Hertenlaan 35, 6741 BG Lunteren.
Telefoon 0318 - 30 43 96 / 06-33021246