Steady (voorheen catechese)

Geschreven door Caroliene van den Berg & Henk Stomphorst op . Gepost in Taakgroepen

It's time for change.2016-08-catechese
"God houdt van je zoals je bent. Maar Hij houdt te veel van je om je zo te laten." God wil van ons stapje voor stapje steeds meer de mens maken zoals Hij ons heeft bedoeld.

Dit seizoen gaan we samen met julllie ontdekken wat jij kunt doen om vandaag Jezus meer te volgen dan gisteren en morgen meer dan vandaag!

We gaan werken met een gloednieuw jeugdprogramma 'Steady'. Het is een mooie mix van snacks, games, filmpjes, bijbelmomenten, gesprek en nog veel meer. Deze avonden gaan ons vast helpen om te zien hoe graag God deel van ons leven wil zijn. En wat dat voor jou betekent!
Voor praktische info over dagen, tijden én om je aan te melden klik je op de oranje button hiernaast.

Jij doe toch ook mee? Wij zien je graag.
Groeten van het Steady Team

Zit je in de brugklas dan verwachten we jou op maandagavond 1 x per 14 dagen van 18.45 – 20.00u in de kerk voor het programma Rock Steady

Zit je in de 2e of 3e klas van het voortgezet onderwijs dan zien we jou graag 1 x per 14 dagen ook op maandag van 18.45 – 20.00u voor het programma Live Steady.

Voor de 4e en 5e klassers staan de deuren open op dinsdagavond 1 x per 14 dagen van 18.45 – 20.00u voor het programma Stay Steady

Ben je 17 jaar of ouder dan ben je 1 x per 14 dagen op donderdagavond van harte welkom bij Vera Hogewoning, Klokkegat 28. Om 18.30u starten we met een gezamenlijke maaltijd. Na het eten volgen we het Steady programma en sluiten we max. 21.00u af.