Toestand Oekraïne

Laat uw hart spreken!.

We hebben afgelopen week allemaal de verschrikkelijke beelden op televisie en internet gezien uit Oekraïne. De verhalen die we in de kranten lezen zijn verschrikkelijk. Ook de Lunterse kerken komen in actie. Wij bidden voor de bevolking van dit geteisterde land. Komende zondag is er een extra collecte in de Maranathakerk. Ook in de andere kerken in Lunteren volgen komende weken extra collectes.

Ondertussen is er vanuit de Kerkenraad een werkgroepje opgericht ‘MK voor Ukraine’. Via de Vluchtheuvel gaan we in samenwerking met de andere kerken in de regio kijken welke bijdrage we kunnen leveren op het moment dat daadwerkelijk vluchtelingen uit Oekraïne naar onze regio komen.

Bij de uitgang van de kerkzaal zal er naast de twee collectezakken aan de deur voor de gebruikelijke collectes van Diaconie (D) en Kerkrentmeesters (K) ook een ambtsdrager staan met een collectezak voor Oekraïne. Indien u tijdens de dienst gebruik maakt van de Givt app, vul dan uw bijdrage in onder 3de collecte.

Deel deze pagina met anderen!