Update nieuws Kerkdiensten

De wijzigingen zijn voor ons als Maranathakerk minimaal omdat we vorige week al teruggeschaald hebben naar 30 personen in de eredienst en voorlopig niet zingen.

We hebben afgesproken dat we wekelijks 2 diensten met 30 personen blijven organiseren.

In de ochtenddienst is het beamerteam er en kan er via de beamer naar muziek geluisterd worden. In de avonddienst is er geen beamerteam en zal er een organist zijn die de nummers speelt.

reserveren voor ochtend- en avonddienst blijft verplicht.

We hebben wel een dringend verzoek: Willen jullie bij binnenkomst en bij het uitlopen een mondkapje op doen. Zodra je op je plek zit, kan het mondkapje af. We weten dat het nog niet verplicht is, en nu nog een dringend verzoek is, en toch willen we jullie medewerking in deze vragen.

Laten we biddend onze weg vervolgen als Zijn Gemeente.

In Christus verbonden, ook namens Ceel en Henny,

Vera

Deel deze pagina met anderen!