Van zonneschijn tot zonneschijn

Beste vrienden van de Maranathakerk,

Zondagavond 6 september om 18.00 uur verlieten we Zuid-Afrika met verdriet in ons hart. Niet verdrietig over verkeerde keuzes maar omdat we onze kinderen voorlopig achter moesten laten. Maar omdat God ons altijd verrast, reisden we met een vreemde in een taxi naar het vliegveld.

Zonder te weten wat onze situatie was of waar we heen gingen, zat hij in respectvolle stilte achter het stuur en luisterde naar onze tranen. Zijn radio stond op een station waar lofliederen voor God werden gezongen.

Zonder het te beseffen was onze rit naar het vliegveld een geruststellende herinnering dat God altijd met de mens meereist.

We lieten Zuid-Afrika achter ons met zonneschijn door het raam van het vliegtuig. Na een rustige reis naar Nederland, kwamen we op maandagmorgen aan bij onze B&B in Odijk terwijl dezelfde zon die ons bescheen in Zuid-Afrika ons daar weer begroette.

De quarantaineperiode is voor ons momenteel een kalme en vredige tijd. Elke dag zijn we gewoon meer enthousiast om eindelijk in Lunteren aan te komen. We willen de mensen ontmoeten die zo goed voor ons zijn en zo goed voor ons zorgen. We werden verwelkomd met zonneschijn, cadeaus en een prachtige Lunterse vlag.

Elke stap dichter bij Lunteren en zijn mensen is voor ons spannend.
Reizen met God is zeer verrijkend. We zien elkaar snel.

Jacques & Soretha

Deel deze pagina met anderen!

© 2020 Alle rechten voorbehouden​

Gemaakt met ❤ door Wim & Rogine​