Voortgang opknappen kerktuin

In ons laatste bericht over het opknappen van de kerktuin hebben we gemeld dat we in 2020 de grond zouden verbeteren en een klein deel alvast beplanten. Deze plannen zijn iets gewijzigd omdat de kosten oplopen. Wij als werkgroep Groene Kerk streven naar een leuke, duurzame tuin. Hierbij wordt rekening gehouden met de afwatering, een goed bodemleven, insectvriendelijk, een plekje voor mens en dier en zoveel mogelijk onderhoudsvrij. Om dit allemaal te realiseren hebben we contact gezocht met de gemeente Ede om in aanmerking te komen voor subsidie. Deze onderhandelingen gaan in samenspraak met de organisatie “Steenbreek” die ingezet wordt door de gemeente Ede.

Spaar mee met 'Ede doet'

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit project wordt er maandelijks gecollecteerd voor het opknappen en verduurzamen van de kerktuin. Nu willen we ook nog proberen om een extraatje binnen te halen d.m.v. de bon die iedere bewoner in de gemeente Ede ontvangt via Ededoet.nl. In week 38 ( 14-20 sept a.s.) worden de bonnen weer uitgegeven.

We hebben ons project aangemeld als initiatief:

"VERDUURZAMEN TUIN MARANATHAKERK LUNTEREN."

We willen u vragen of u uw bon wilt doneren aan ons project.

Dit kan u rechtstreeks doneren op de site van EdeDoet.nl
via de link: https://www.ededoet.nl/activities.php?p=1&s=Binnenkort%20&r=&t=&z=verduurzamen.

Lukt het openen van de link niet, kopieer deze link en plak deze in uw webbrowser. Vindt u dit veel te lastig dan bestaat ook de mogelijkheid om de cheque in de daarvoor bestemde box te doen, die vanaf dinsdag 15 september in de hal van de kerk staat.

We hopen dat u ons initiatief wilt steunen, want u ziet hier iedere zondag het resultaat van!

Alvast onze dank!

werkgroep Groene Kerk.

Deel deze pagina met anderen!