Vrouwendag – meld je aan!

Uitnodiging Vrouwendag 2022

Kom tevoorschijn! Dit is het thema van de Vrouwendag op zaterdag 15 oktober.

We zijn allemaal uniek gemaakt om zo de veelkleurigheid van God te weerspiegelen op aarde. Maar hoe vaak verstoppen we onszelf niet?

God roept ons tevoorschijn. Hij roept ons om in relatie met hem voluit te leven. Dat gaat helaas niet zomaar, dat herkennen we allemaal.

Mirjam van der Vegt weet dat er moed voor nodig is om tevoorschijn te komen, om kwetsbaar te zijn. Daar wil ze ons graag in bemoedigen. Want kwetsbaarheid is spannend, maar tegelijkertijd een enorme kracht.

We nodigen je uit om hier samen over na te denken en te ontdekken hoe je met je handen wijd open voor het eerst én opnieuw verwonderd kunt raken.

Na de lunch kun je deelnemen aan een creatieve, actieve of een verdiepende workshop.

Aanmelden kan via de knop ‘toevoegen aan winkelwagen’ hiernaast. Dit kan t/m zondag 4 september a.s.. De kosten voor deze Vrouwendag bedragen € 30,00 per persoon. Dit bedrag kun je tegelijkertijd met je aanmelding betalen (het is niet mogelijk bij afmelding geld terug te storten).

Als de kosten een belemmering voor je zijn, laat het dan alsjeblieft weten via vrouwendag@maranathakerk.net , dan komt er zeker een oplossing, want we willen ook jou graag ontmoeten deze dag.

Na 4 september ontvang je meer informatie over het programma en kun je je inschrijven voor de workshops.

Lieve groet,

Organisatie Vrouwendag

Anette van Beek, Niesje van Donkelaar en Diana van Roekel

Deel deze pagina met anderen!

© 2020 Alle rechten voorbehouden​

Gemaakt met ❤ door Wim & Rogine​