ALLE GEGEVENS OP EEN RIJTJE

DOELGROEP

Iedereen

DATUM

nader te bepalen

TIJD

nader te bepalen

LOCATIE

KOSTEN

-

Contactpersoon

Cock Kroon

-

Doe een ‘woordwandeling’

Elkaar ontmoeten is een wezenlijk onderdeel van kerk-zijn. Elkaar zien en spreken kan niet altijd binnen maar meestal wel buiten! Daarom willen we u/jou aanmoedigen om met iemand (of met een aantal mensen) een ‘woordwandeling’ te maken. Hierdoor komen we (weer) in beweging en oefenen we ons in het voeren van het geloofsgesprek.

Het concept is heel eenvoudig: je kiest een woord uit de onderstaande selectie en al wandelend bespreek en bevraag je samen het betreffende woord. Wat roept het bij je op? Waaraan moet je denken als je dit woord hoort? Welk Bijbelfiguur vind je bij dit woord passen en waarom? Etc.

De wandelroutes zijn zelf wel uit te stippelen. Uw/jouw wandelmaatje kan een bekend iemand zijn maar wellicht is een ‘woordwandeling’ maken met iemand die je niet zo vaak ziet of spreekt ook een mooie uitdaging.

Woorden voor de woordwandeling:

amen – avondmaal – bekering – Bijbel(lezen) – blijven in Christus – erfgenaam – evangelisatie – Israël – heiliging – geloof – liturgie – nieuw mens – roeping – verwachten – wederkomst – zegen

PS: Een ‘woordfietstocht’ maken kan natuurlijk ook!

Deel deze pagina met anderen!