Een teken van zijn liefde en trouw

Een teken van Zijn trouw en liefde.

Op de vraag om met ons een verhaal van hoop te delen, deelt één van onze gemeenteleden dit kwetsbare verhaal met ons.

Ik wil zeker wel wat delen over mijn ervaringen met de trouw en goedheid van onze Heer. Ik heb deze liefde en trouw de afgelopen jaren vaak ervaren. Ik heb deze samen met mijn lieve vrouw ervaren toen onze dochter met zeer ernstige brandwonden werd opgenomen in het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam. Wij kwamen daar op de IC bij haar en er werd ons door de arts verteld, dat we rekening moesten houden met het feit, dat ze het niet zou halen.Nadat de dokter weg was en wij bij haar bed zaten hebben we samen tot God gebeden of hij onze dochter wilde helpen, en als dat zou betekenen dat ze niet meer bij ons kon zijn dat Hij haar dan bij Hem thuis wilde halen.

We zijn de hele nacht bij haar gebleven en ze werd steeds rustiger. Na veel operaties in Antwerpen en daarna revalidatie, is ze weer helemaal hersteld. Ik weet zeker dat God haar heeft behouden. Dit is écht een teken van Zijn trouw en liefde geweest waar ik nu nog steeds met veel ontroering en dankbaarheid aan denk. Om mijn dochter te beschermen, deel ik dit verhaal anoniem met jullie.

Ik wil graag het lied “Ik zal er zijn” met jullie delen.
https://www.youtube.com/watch?v=f4RgXZAEiQg&feature=share