Open-Kerk

Opnieuw zijn vele deuren gesloten. Daardoor zijn er ook maar weinig plekken waar je even kunt binnenlopen. Dat ook veel kerkdeuren niet of nauwelijks open zijn wordt door menigeen als een gemis ervaren.

Juist in deze afstandelijke en onrustige tijd is er behoefte aan om even binnen te lopen voor een moment van bezinning, het opschrijven van een gebedspunt, het luisteren naar inspirerende muziek of het delen van zorg(en).

Aangezien we als Maranathakerk graag ook een Open-Kerk willen zijn hebben we besloten om binnenkort onze deuren te open. In de komende tijd is, vanaf 29 december, op dinsdag- en vrijdagochtend de kerk open. Er is dan een gastheer of gastvrouw aanwezig (die tevens ook toeziet op de maatregelen omtrent Covid-19).

Cock Kroon & ds. Jacques Steenkamp

Deel deze pagina met anderen!