ALLE GEGEVENS OP EEN RIJTJE

DOELGROEP

Senioren 55+

DATUM

27 oktober

TIJD

14:30

LOCATIE

Maranathakerk Lunteren

KOSTEN

€ Collecte ter bestrijding van de onkosten

Contactpersoon

Cock Kroon

Seniorenmiddag

Dit seizoen hopen we weer seniorenmiddagen te organiseren. Deze middagen kenmerken zich door ontmoeting, bezinning en ontspanning. We maken kennis met verschillende onderwerpen of (Bijbelse) thema’s.

Twee van de vier middagen sluiten we af met een gezamenlijke maaltijd.
Er zal een collecte worden gehouden ter vergoeding van de onkosten.

Komende seniorenmiddag…

Seniorenmiddag over Katharina (Käthe) Von Bora

D.V. donderdagmiddag 27 oktober zal er om 14.30 uur een seniorenmiddag in de Maranathakerk worden gehouden. Deze middag hoopt mevr. Miny Sonnenberg (Ede) bij ons te gast te zijn. Zij wil ons meenemen op reis door het leven van Katharina Von Bora. Käthe was de vrouw van de reformator Maarten Luther. Het belooft een bijzondere kennismaking te worden met deze vrouw. Wie was zij? Hoe werd er in de 16e eeuw tegen het huwelijk van Käthe en Maarten aangekeken? Hoe ging zij om met haar echtgenoot die ook vaak en lang van huis was? Wie zien uit naar een mooie en boeiende middag.

Aansluitend is er een stamppottenmaaltijd. Indien u hieraan wilt deelnemen, dan dient u zich wel op te geven bij Geurtje van Engelenhoven, 0318-484286 of bij Ali bol, 0318-301568. Ook voor vervoer kunt u contact met hen opnemen.

In de hal van de kerk zult u deze middag ook een collectebus aantreffen, dit is ter bestrijding van de onkosten.

14:30

Deel deze pagina met anderen!